Teboil Diamond eXtreme 10W-60 – Äärimmäistä suorituskykyä

post

Teboil Diamond eXtreme 10W-60 on huippuunsa hiottu täyssynteettinen moottoriöljy tehokkaisiin korkeaviritteisiin nelitahtimoottoreihin. Sen ominaisuudet ovat parhaimmillaan äärimmäistä suorituskykyä vaativassa kisa- tai katukäytössä kun vastassa ovat kitka kuumuus ja kuluminen. Tämä erikoisöljy sopii erinomaisesti autourheilukäyttöön niin radalle kuin rallipoluille. Myös monet tuning- ja drifting-harrastajat ovat valinneet ajokkinsa moottorin suojaksi Teboil Diamond eXtremen. 

Tehostettu lisäaineistus sekä tarkoin valitut perusöljyt suojaavat moottoria kulumiselta kaikkein kovimmassakin rasituksessa. Öljyn valmistuksessa on käytetty myös synteettisiä estereitä, joiden avulla on parannettu öljyn ominaisuuksia huippukuumissa olosuhteissa. 

Öljy vastustaa tehokkaasti myös hapettumisesta johtuvaa vanhenemista, jonka eteneminen on tavallisesti nopeaa öljyn ollessa kuumaa. Tavallista korkeamman kuumaviskositeetin ansiosta öljy sietää paremmin polttoainelaimentumaa. Polttoainelaimentumaa muodostuu usein korkeaviritteisissä moottoreissa, joissa seos on säädetty rikkaalle suurimman mahdollisen tehon saavuttamiseksi. 

Teboil Diamond eXtreme on erinomainen valinta myös ilmajäähdytteisiin moottoreihin sekä muihin käyttökohteisiin, joissa moottorin lämpötila voi nousta korkeaksi. Öljy suunniteltu antamaan tehokas suoja myös kuumana pyörivälle ahtimelle. 

Teboil Diamond eXtreme 10W-60 avainominaisuudet

  • Tehostettu kulumissuoja äärimmäisissä olosuhteissa

  • Tavanomaista parempi polttoainelaimentuman sieto

  • Erinomainen hapettumisenkesto myös kuumissa olosuhteissa

  • Sopii sekä kilpailu- että katukäyttöön

 

Suorituskyky: API SN/SL/CF; ACEA A3/B3/B4; BMW-, Porsche-, VW- ja MB- performance level

Teboil Diamond eXtreme 10W-60 öljyä ei suositella uusimmille polttoainetalous- ja päästöoptimoiduille moottoreille eikä useimmille hybridi-autoille.