Tunnista autot

0%

Teboil Diamond Eco-B 5W-20

Polttoainetta säästävä täyssynteettinen energiansäästö-öljy, joka on kehitetty erityisesti Fordin EcoBoost-moottoreihin. Lisäksi se sopii monien muiden valmistajien autoihin, jotka ovat yhteensopivia tämäntyyppisen polttoainetta säästävän öljyn kanssa.

Teboil Diamond Carat III 5W-30

Huippuluokan täyssynteettinen moottoriöljy vähäpäästöisille moottoreille. Täyttää useiden autonvalmistajien uusimmat moottoriöljyvaatimukset. Sopii mm. Volkswagenin, Audin, Škodan ja Seatin moottoreihin.

Teboil Diamond Carat FE 0W-20

Täyssynteettinen polttoainetta säästävä moottoriöljy, joka on kehitetty erittäin matalaviskositeettista öljyä vaativille moottoreille. Tiettyjen Toyota-mallien lisäksi tämä öljy on oikea valinta mm. uudempiin Volvo-henkilöautoihin.

Teboil Diamond Carat IV 5W-30

Nissanin, Renaultin, Dacian ja Mitsubishin moottoreita varten kehitetty täyssynteettinen erikoisöljy. Kehittynyt lisäaineteknologia suojaa moottoria ja hiukkasuodatinta sekä mahdollistaa pitkät öljynvaihtovälit.

Teboil Diamond FS 5W-30

Luotettavan voitelukyvyn omaava täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu erityisesti Fordin valmistamille moottoreille.

Teboil Diamond 5W-30

Suorituskykyinen täyssynteettinen moottoriöljy, joka on tarkoitettu tehokkaille nykyaikaisille moottoreille. Sopii bensiini- ja dieselmoottoreihin, erityisesti BMW:n ja Mercedes-Benzin tehokkaimpiin bensiinimoottoreihin.

Teboil Diamond Diesel 5W-40

Täyssynteettinen moottoriöljy, joka on räätälöity henkilö- ja pakettiautojen dieselmoottoreihin. Tällä öljyllä on erityisominaisuutena tavallista tehokkaammat puhtaanapito-ominaisuudet.

Teboil Diamond Plus 0W-40

Vaativimpiin ilmasto-olosuhteisiin tarkoitettu täyssynteettinen moottoriöljy henkilö- ja pakettiautojen bensiini- ja dieselmoottoreihin. Loistavat kylmäominaisuudet (0W) varmistavat turvalliset käynnistykset pakkasaamuina.

Teboil Diamond 5W-40

Monipuolinen täyssynteettinen moottoriöljy rasittavaan ja vaativaan käyttöön. Luokkansa kattavimmat suorituskykyluokitukset takaavat sopivuuden useiden eri autovalmistajien moottoreihin.

Teboil Diamond eXtreme 10W-60

Huippuunsa hiottu täyssynteettinen erikoisöljy tehokkaisiin korkeaviritteisiin nelitahtimoottoreihin. Sen ominaisuudet ovat parhaimmillaan äärimmäistä suorituskykyä vaativassa kisa- tai katukäytössä.

Teboil Diamond Carat 0W-30

Korkealaatuinen täyssynteettinen energiansäästö-öljy vaativaan ympärivuotiseen käyttöön. Sopii mm. Volvon vuosimallien 2005–2013 moottoreihin.

Jaa tuloksesi!

Jaa tuloksesi ja haasta kaverisi Teboil Diamond-öljyvisaan!