Uutuusöljy Haminasta – Teboil Diamond Carat V 0W-20

Teboililla tehdään jatkuvaa tuotekehitystä, jotta voimme tarjota asiakkaiden tarpeita vastaavia tuotteita. Nyt valikoimaa on laajentanut täyssynteettinen Teboil Diamond Carat V 0W-20 -moottoriöljy. Uutuusöljy on kehitetty erityisesti uudemmille Volkswagen-, Audi-, Škoda-, Seat- ja Porsche-autoille. Lisäksi se sopii erinomaisesti useisiin muihin automerkkeihin, joissa moottorivalmistaja suosittelee käytettäväksi modernia polttoainetta säästävää SAE 0W-20 -luokan öljyä.

Polttoainetaloudellisuutta ja vakaata suorituskykyä

Uutuustuotteen erityisominaisuus on polttomoottorin sisäisen kitkahäviön pienentäminen, jolloin polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt vähenevät.

”Moottoritekniikan kehitystä on ohjannut viime vuosina voimakkaasti halu vähentää CO2-päästöjä. Tämän tyyppisen polttoainetaloudellisuutta parantavan moottoriöljyn käyttö on yksi keino muiden teknisten parannusten joukossa, jolla päästöjä voidaan alentaa”, voiteluaineyksikön varajohtaja Juha-Pekka Riihimäki kertoo.

”Teboil Diamond Carat V 0W-20 sopii erinomaisen hyvin start-stop-automatiikalla varustettuihin autoihin sekä hybridi-malleihin, joissa polttomoottori ei käy jatkuvasti”, Riihimäki toteaa.

Huippuluokan kylmäominaisuudet varmistavat, että moottori saa moitteettoman voitelusuojan kylmäkäynnistyksissä. Tehokas lisäaineistus ja laadukkaat synteettiset perusöljyt takaavat, että öljy suojaa moottoria tehokkaasti myös kuumissa käyttöolosuhteissa ja raskaassa kuormituksessa. Öljyn suunnittelussa on otettu huomioon myös nykyautoissa olevat tehokkaat haitallisia pakokaasupäästöjä vähentävät laitteistot.

”Teboil Diamond Carat V -mahdollistaa katalysaattoreille ja hiukkassuodattimille tehokkaan toiminnan ja pitkän kestoiän. Tämä minimoi päästöt koko auton käyttöiän ajalta”, Riihimäki tarkentaa.

Teboil Diamond Carat V ylittää merkkikohtaiset VW 508.00, 509.00 ja Porsche C20 -suorituskykyvaatimukset. Lisäksi tuote ylittää ACEA-luokitusjärjestön C5-luokituksen. Tämän myötä öljy soveltuu erinomaisesti moniin muihinkin automerkkeihin, joista tyypillisimpiä ovat tietyt Hyundai-, Kia- ja Toyota-mallit.

Valmistettu Suomessa

Muiden Teboilin voiteluöljyjen tapaan Teboil Diamond Carat V 0W-20 valmistetaan Haminan voiteluainetehtaalla, jossa on tehty myös merkittävin osa uuden tuotteen tuotekehityksestä. Kaikille Teboilin nestemäisille voiteluaineille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä kotimaisesta työstä.