Teboil Diamond R 5W-30 – Huippuöljy uusiin Renault-malleihin

Teboil tekee jatkuvaa tuotekehitystä uusien tuotteiden tuomiseksi markkinoille. Nyt valikoimaa on laajentanut täyssynteettinen Teboil Diamond R 5W-30 -moottoriöljy, joka on suunniteltu erityisesti Renaultin vaatimuksien mukaan.

Teboil Diamond R 5W-30 on korkealuokkainen Renault RN17 -suorituskykyluokan öljy. Tämä öljy sopii käytettäväksi useissa uudemmissa ja vanhemmissa bensiini- ja dieselmoottorisissa autoissa myös silloin kun autovalmistajan vaatimuksena on ACEA C3 -luokan öljy. Teboil Diamond R 5W-30 onkin erinomainen valinta Renaultin ja Dacian lisäksi myös moniin muihin automerkkeihin.

Öljyn suunnittelussa on otettu huomioon yhteensopivuus uusien pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmien kanssa, jolloin nämä järjestelmät kykenevät alentamaan pakokaasupäästöjä mahdollisimman tehokkaasti. Tämä Teboil Diamond R 5W-30 tulee markkinoille ensin korjaamokäyttöön suunnitellussa 20 litran hanapakkauksessa.