Innovatiivinen hanapakkaus ammattikäyttöön

Teboil on tuonut valikoimaansa kevyen kaluston moottoriöljyille innovatiivisen hanapakkauksen. Uusi pakkaus on suunniteltu autokorjaamo-olosuhteisiin ja ammattimaiseen käyttöön. Perinteiseen muovikannuun verrattuna jätettä syntyy noin 90 prosenttia vähemmän, jolloin myös jätteen hävittämisestä aiheutuvat kustannukset pienenevät. Bag-in-Box -pakkauksessa on pahvisen kuoren sisällä annosteluhanalla varustettu sisäpussi. Kun pakkaus on tyhjä, muovinen sisäpussi on helppo poistaa ja laittaa pahvikuori kierrätykseen.

20 litran pakkauskoko on erityisen sopiva öljylaaduille, joita ei ole tarkoituksenmukaista hankkia suurempia määriä kerrallaan. Pakkauksesta on helppo annostella tarkasti juuri oikea määrä öljyä, jolloin ei jää vajaita kannuja. Annostelun tarkkuus ja hävikin pieneneminen tehostavat korjaamon toimintaa.

Hanapakkauksia varten on lisäksi kehitetty laadukas hyllyratkaisu, joka mahdollistaa pakkausten ja mittakannujen sujuvan ja tilaa säästävän säilyttämisen korjaamolla. Öljylaadun etiketti suorituskykyluokituksineen on hyvin näkyvissä pakkauksen hanan puoleisella sivulla helpottamassa oikean öljyn valitsemista. Hyllyyn voidaan sijoittaa myös 20 litran muovikannuja.

Ensivaiheessa hanapakkauksessa on saatavissa Teboil Diamond Carat FE 0W-20, Teboil Diamond Carat III 5W-30, Diamond Carat IV 5W-30 ja uusi Teboil Diamond R 5W-30.

Kysy uudesta pakkauksesta lisää Teboil-yhteyshenkilöltäsi tai 020 470 0916.