Oletko autotuntija?

Kilpailu on päättynyt, kiitokset kaikille osallistujille! Voit edelleen kokeilla autotietämystäsi huvin vuoksi ja vaikka haastaa kaverin kisaan. 

Osallistu Teboil Diamond -autotunnistuskisaan. Palkintona on 2 X 4 litraa Teboil Diamond -tuotesarjan moottoriöljyä ja muita hyödyllisiä autoilijan tarvikkeita.

Säännöt: Arvonta suoritetaan 27.11.2019. Arvomme yhden (1) voittajan kaikkien teboildiamond.fi-sivuston kautta kisaan osallistuneiden kesken. Arvonnan järjestää Oy Teboil Ab. Sen henkilökunta sekä Teboil-kauppiaat henkilökuntineen eivät voi osallistua arvontaan. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden tietoja ei tallenneta mihinkään ja niitä ei käytetä muuhun kuin em. arvonnan suorittamiseen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Oy Teboil Ab vastaa arpajaisverosta.