Teboil Diamond 30 vuotta

Täyssynteettiset Teboil Diamond -moottoriöljyt ovat voidelleet suomalaisten autojen moottoreita jo vuodesta 1989. Öljyn suunnittelun lähtökohtana olivat haastavat pohjoiset olosuhteet, joissa moottorin tulee saada moitteeton voitelu myös kirpeimpien pakkasaamujen kylmäkäynnistyksissä. Toisaalta saman öljyn on säilytettävä ominaisuutensa kuumassa ja kuormittavassa ajossa. Näihin tarpeisiin Teboil Diamond vastaa edelleen.

Teboil Diamond -öljyjen valmistus alkoi Helsingin Herttoniemessä sijainneella tehtaalla, mutta vuonna 1992 tuotanto siirtyi uudelle tehtaalle Haminaan, jossa valmistus tapahtuu edelleen. Ajan myötä Teboil Diamondista on muodostunut huippulaatuisten kevyen kaluston moottoriöljyjen tuoteperhe, sillä moottorivalmistajien asettamat keskenään erilaiset vaatimukset ovat tuoneet tarpeen yhä useammille eri tuotteille. Tällä hetkellä Diamond-perheessä on 11 jäsentä.

Tältä näyttivät ensimmäiset Teboil Diamond -kannut.

Teboil Diamondien ominaisuudet on todettu vuosien varrella erinomaisiksi sekä lehtitesteissä että käytännön elämässä. Riippumatta siitä, että mikä Teboil Diamond -sarjan tuotteista on juuri sinun autoosi sopiva, voit olla varma että saat huippulaatuisen öljyn.

Teboililta saat aina myös asiantuntevat neuvot oikean voiteluaineen valintaan. Sopivan voiteluaineen voit etsiä rekisteritunnuksen perusteella. Tarvittaessa voit kääntyä voiteluaineneuvontamme puoleen, joka palvelee puhelimitse arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 020 470 0916, tai voit myös lähettää viestin yhteydenottolomakkeella.

 

Teboil Diamond -öljyt valmistetaan Haminan voiteluainetehtaalla, jonka avajaisia vietettiin vuonna 1992.