Uusi suorituskykyinen vaihteistoöljy – Teboil Syncrogear 75W-80

Teboil on tuonut markkinoille uuden täyssynteettisen Teboil Syncrogear 75W-80 -vaihteistoöljyn. Kyseessä on kevyen kaluston vaihteistoöljy, joka on suunniteltu sopimaan monipuolisesti suomalaiselle autokannalle. Nykyisin on hyvin tyypillistä, että henkilö- ja pakettiautojen autojen käsivalintaisille vaihteistoille ei välttämättä ole määritetty lainkaan öljynvaihtoväliä auton huolto-ohjelmassa. Vaihteistoöljy on kuitenkin tarkoituksenmukaista vaihtaa muutamia kertoja auton käyttöiän aikana.

Laaja soveltuvuus

20 litran pakkauskoko on hyvä valinta korjaamoille, jotka käyttävät öljyä enemmän.

Uusi täyssynteettinen Teboil Syncrogear 75W-80 on suunniteltu henkilö- ja pakettiautojen vaihteistoöljyksi niihin käsivalintaisella vaihteistoilla varustettuihin ajoneuvoihin, joissa edellytetään käytettäväksi SAE 75W-80 -viskositeettiluokan öljyä. Tämä viskositeettiluokan öljyjen käyttö on yleistynyt voimakkaasti.

”Perinteisiä 75W-90- ja 80W-90 -luokkien öljyjä alhaisemman viskositeettinsa ansiosta öljy vähentää voimansiirron tehohäviöitä ja näin parantaa auton polttoainetaloudellisuutta,” tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki kertoo.

”Tuote on suunniteltu kattamaan mahdollisimman laaja autokanta. Öljy sopii käytettäväksi esimerkiksi useissa Peugeot-, Citroën- ja Renault-malleissa sekä monissa japanilaisissa ja saksalaisissa automerkeissä, joissa on valmistajan suosituksena on polttoainetta säästävä SAE 75W-80 -viskositeettiluokan öljy.
Laajan soveltuvuutensa ansiosta öljy sopii hyvin yleisöljyksi monimerkkikorjaamoille, jotka huoltavan useita eri automerkkejä ja -malleja ja haluavat että yksi vaihteistoöljy sopii mahdollisemman moneen autoon.

Tehokas suoja vaihtelevissa oloissa

Laajan käyttölämpötila-alueensa ansiosta öljy sopii erinomaisesti vaihteleviin suomalaisiin sää- ja käyttöolosuhteisiin ympäri vuoden. Öljyn valmistuksessa käytettävät synteettiset perusöljyt sekä tehokas lisäaineistus antavat vaihteistolle luotettavan suojan kulumista vastaan. Öljyn paineenkesto-ominaisuudet ylittävät API GL-4 -luokan vaatimukset.
Teboil Syncrogear on saatavilla 1 litran pulloissa ja 20 litran astioissa Teboil-huoltoasemilta sekä useilta muilta Teboil-voiteluaineiden jälleenmyyjiltä.

Tervetuloa ammattimessuille

Uusi tuote julkistettiin 9.11.2018 avautuvilla Autokorjaamomessuilla. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen alan ammattilaiset niin autokorjaamoista, automaalaamoista, huoltoasemilta, korikorjaamoista, varaosaliikkeistä sekä alan oppilaitoksista ja yhdistyksistä. Teboilin väki on tavattavissa  osastolla 2e40. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy autoalanalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Lisätietoa messuista https://autokorjaamo.messukeskus.com/