DIAMOND AUTONTUNNISTUSKISA

post

TUNNISTA AUTOT JA VOITA!
Oletko todellinen autoguru vai luotatko hyvään tuuriin? Pelaa Teboilin Diamond -peliä – voit voittaa Teboil-tuotepaketin. Onnea kisaan!

0%

Teboil Diamond Eco-B 5W-20

Polttoainetta säästävä täyssynteettinen energiansäästö-öljy, joka on kehitetty erityisesti Fordin EcoBoost-moottoreihin. Lisäksi se sopii monien muiden valmistajien autoihin, jotka ovat yhteensopivia tämäntyyppisen polttoainetta säästävän öljyn kanssa.

Teboil Diamond Carat III 5W-30

Huippuluokan täyssynteettinen moottoriöljy vähäpäästöisille moottoreille. Täyttää useiden autonvalmistajien uusimmat moottoriöljyvaatimukset. Sopii mm. Volkswagenin, Audin, Škodan ja Seatin moottoreihin.

Teboil Diamond Carat FE 0W-20

Täyssynteettinen polttoainetta säästävä moottoriöljy, joka on kehitetty erittäin matalaviskositeettista öljyä vaativille moottoreille. Tiettyjen Toyota-mallien lisäksi tämä öljy on oikea valinta mm. uudempiin Volvo-henkilöautoihin.

Teboil Diamond Carat IV 5W-30

Nissanin, Renaultin, Dacian ja Mitsubishin moottoreita varten kehitetty täyssynteettinen erikoisöljy. Kehittynyt lisäaineteknologia suojaa moottoria ja hiukkasuodatinta sekä mahdollistaa pitkät öljynvaihtovälit.

Teboil Diamond FS 5W-30

Luotettavan voitelukyvyn omaava täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu erityisesti Fordin valmistamille moottoreille.

Teboil Diamond 5W-30

Suorituskykyinen täyssynteettinen moottoriöljy, joka on tarkoitettu tehokkaille nykyaikaisille moottoreille. Sopii bensiini- ja dieselmoottoreihin, erityisesti BMW:n ja Mercedes-Benzin tehokkaimpiin bensiinimoottoreihin.

Teboil Diamond Diesel 5W-40

Täyssynteettinen moottoriöljy, joka on räätälöity henkilö- ja pakettiautojen dieselmoottoreihin. Tällä öljyllä on erityisominaisuutena tavallista tehokkaammat puhtaanapito-ominaisuudet.

Teboil Diamond Plus 0W-40

Vaativimpiin ilmasto-olosuhteisiin tarkoitettu täyssynteettinen moottoriöljy henkilö- ja pakettiautojen bensiini- ja dieselmoottoreihin. Loistavat kylmäominaisuudet (0W) varmistavat turvalliset käynnistykset pakkasaamuina.

Teboil Diamond 5W-40

Monipuolinen täyssynteettinen moottoriöljy rasittavaan ja vaativaan käyttöön. Luokkansa kattavimmat suorituskykyluokitukset takaavat sopivuuden useiden eri autovalmistajien moottoreihin.

Teboil Diamond eXtreme 10W-60

Huippuunsa hiottu täyssynteettinen erikoisöljy tehokkaisiin korkeaviritteisiin nelitahtimoottoreihin. Sen ominaisuudet ovat parhaimmillaan äärimmäistä suorituskykyä vaativassa kisa- tai katukäytössä.

Teboil Diamond Carat 0W-30

Korkealaatuinen täyssynteettinen energiansäästö-öljy vaativaan ympärivuotiseen käyttöön. Sopii mm. Volvon vuosimallien 2005–2013 moottoreihin.

Osallistu arvontaan tai jaa tuloksesi!

Vuosien varrella Diamond on kehittynyt jatkuvasti ja nyt se on 11 huippunykyaikaisen tuotteen tuoteperhe. Lue lisää osoitteesta teboildiamond.fi. Jätä yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.

Jaa tuloksesi ja haasta kaverisi Diamond-autontunnistuskisaan!

Kilpailun säännöt: Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kolme Teboil-tuotepakettia. Tuotepaketit sisältävät 8 litraa vapaavalintaista Teboil Diamond -moottoriöljyä sekä talviautoilijan tuotesetin.

Arvonta suoritetaan kaikkien kisaan osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Kilpailuun voivat osallistua Suomessa asuvat henkilöt 27.11.2019 klo 9 saakka. Arvonnan järjestää Oy Teboil Ab. Sen henkilökunta sekä Teboil-kauppiaat henkilökuntineen eivät voi osallistua arvontaan. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden tietoja ei tallenneta mihinkään ja niitä ei käytetä muuhun kuin em. arvonnan suorittamiseen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Oy Teboil Ab vastaa arpajaisverosta.